Eigen Brand

De webshop HOTenZOT is naast een podium voor diverse agentschappen ook groothandel van onze eigen merk SCANwood design.

SCANwood design is gevormd in 2012 met als eerste item – de doorzetter. Stap voor stap breid de collectie zich uit met iedere jaar nieuwe eigenzinnige ontwerpen. Sommige uniek andere seriematig, maar altijd origineel en met een eigen verhaal. Het zijn items met zeer uiteenlopende functies. Kijk voor inspiratie naar producten van SCANwood design.

Bij interesse om SCANwood design op te nemen in jouw assortiment, stuur een email via info@HOTenZOT.nl voor de mogelijkheden.

Consignatie

Wil jij een ontwerp aanbieden in consignatie?

Dat is mogelijk, neem contact op via de e-mail, dan kunnen wij samen kijken of jou ontwerp past bij HOTenZOT. Misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

No images found.

Boutique Housing

SCANwood-HOTenZOT-bed-louise-1

Regelmatig verzorgen wij de inrichting en styling van privéwoningen die tijdelijk gebruikt worden voor vakantieverhuur of long stay. Dit doen wij onder andere voor SCANamsterdam. De gasten logeren in een [boetiek] waar soms het bed, gebruiksvoorwerpen en kunst verkocht worden.

Dit is bijzonder leuk om te doen en levert fantastische reacties op, zowel bij eigenaar als gast. Een paar keer per jaar organiseren wij een open Boutique Housing waarbij de stylingitems; een mix van HOTenZOT, nieuw en vintage, te koop worden geboden.

Bij interesse in meer informatie of om een locatie voor Boutique Housing aan te bieden kan een mail direct verstuur worden.

E-mail Instagram