Wie zijn wij

Twee mensen met passie voor creatief ontworpen meubels en klein design. In 2012 richtten wij HOTenZOT op. Met een oog voor details vinden wij over de hele wereld bijzondere woonaccessoires. Ook ontwerpen en vervaardigen wij zelf en bieden wij hier andere ontwerpers een platform. Zo groeit de unieke collectie.

Collectie

De collectie bestaat uit authentieke items, sommige HOT en sommige ZOT, maar altijd van betekenis en met een eigen verhaal.

Wij zijn erg gecharmeerd van het idee om van iets ouds iets nieuws te maken, een object een nieuwe functie in een tweede leven te geven.  Een groot deel van de ontwerpen van SCANwood design zijn daarom gemaakt uit rest materialen of zijn ontstaan uit hergebruikte items.

Boutique Housing Amsterdam

Voor SCANamsterdam verzorgen wij regelmatig de inrichting en styling van privéwoningen die tijdelijk gebruikt worden voor vakantieverhuur of long stay. De gasten logeren in een boetiek waar soms het bed, gebruiksvoorwerpen en kunst verkocht worden.

Dit is bijzonder leuk om te doen en levert fantastische reacties op, zowel bij eigenaar als gast. Een paar keer per jaar organiseren wij een open Boutique Housing waarbij de stylingitems, een mix van HOTenZOT, nieuw en vintage, te koop worden geboden.

Contact

Telefoon: +31 (0)6 448 78 568 (ma. – za. van 8.00 tot 20.00)
info@HOTenZOT.nl

Tuinwijck- Amsterdam Oost

Team

Dorte Holse

Functie: Interieurarchitect bni en medeoprichter van o.a. HOTenZOT.
Uitspraak: Gaat niet – bestaat niet!
Don’t call it a dream, call it a plan!

Marcel Vermorken

Functie: Scheepstimmerman en medeoprichter van HOTenZOT.
Uitspraak: Gaat niet – bestaat wel!