0
SCANwood-HOTenZOT-bed-louise-1
0
Een droom van een 2-persoonsbed
Categorieën: merken,

Laat u omarmen door dit unieke 2-persoonsbed van Amsterdams massief iepenhout. Door de ronde, glooiende vormen heeft het een warme en zachte uitstraling. En het natuurlijke karakter zorgt er bovendien voor dat het past in ieder interieur.

Voor iedereen met oog voor detail en liefde voor ‘good old’ vakmanschap, is dit bed een droom die uitkomt. Dit exclusieve ontwerp met fraaie spijlen is leverbaar in diverse formaten en kan desgewenst zelfs op maat worden gemaakt.

0
0
Bijzettafel in lijn met Escher
Categorieën: inspiratie, merken, trends,

Ontworpen met een knipoog naar de bekende Nederlandse kunstenaar Escher. Op deze fascinerende tafel, met een spannend lijnenspel, raakt u nooit uitgekeken.

Opgebouwd uit berkenhout en met een stoer zwart stalen frame, is het een kunststukje in uw interieur. De tafel heeft een natuurlijke, onbewerkte uitstraling, maar kan door een speciale behandeling, prima tegen een stootje en is daardoor makkelijk in het onderhoud.

In onze Escher-lijn is ook een side table en salon tafel verkrijgbaar. Alle tafels zijn custom made, dus in ieder gewenst formaat leverbaar.