0
0
Aan tafel bij HOT&ZOT
Categorieën: inspiratie, trends, kerst,

December is bij uitstek dé maand om met vrienden en familie lang te dineren aan een uitbundig gedekte tafel. Gerechten zijn met zorg geselecteerd, net als de tafelaankleding. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe glazen, servies en accessoires voor een feestelijke tafel of als een cadeau voor onder de kerstboom.

0
0
Optische illusies
Categorieën: inspiratie, new-arrivals, trends,

U gelooft uw eigen ogen niet. De lampen hebben stuk voor stuk iets magisch! Door het vernuftige materiaalgebruik en bewerking wordt er een uniek 3D effect gecreëerd. Wanneer u de lampen aanzet begint de optische illusie. We kunnen ze met recht kunststukjes noemen. Niet voor niets zijn deze lampen bestsellers in het MOMA in New York.

Wilt u ook een uniek stukje Modern Art in huis? Bij HOT&ZOT vindt u diverse lampen uit de BULBING collectie. Wordt het de Ziggi of gaat u voor de vogelkooi? Laat er rustig uw licht over schijnen en maak uw keuze.

0
0
Bijzettafel in lijn met Escher
Categorieën: inspiratie, merken, trends,

Ontworpen met een knipoog naar de bekende Nederlandse kunstenaar Escher. Op deze fascinerende tafel, met een spannend lijnenspel, raakt u nooit uitgekeken.

Opgebouwd uit berkenhout en met een stoer zwart stalen frame, is het een kunststukje in uw interieur. De tafel heeft een natuurlijke, onbewerkte uitstraling, maar kan door een speciale behandeling, prima tegen een stootje en is daardoor makkelijk in het onderhoud.

In onze Escher-lijn is ook een side table en salon tafel verkrijgbaar. Alle tafels zijn custom made, dus in ieder gewenst formaat leverbaar.